Cele trei zodii care vor fi singure in luna martie – Astrele nu tin cu ele

Racii incep sa se izoleze incet de oamenii care le-au facut rau. In cea de-a treia luna a anului vor avea parte de multe revelatii.

In luna martie sunt mai decisi ca niciodata sa lupte pentru ei si sa analizeze ce au facut gresit in trecut.

Capricorn

Acestia se vor simti singuri in luna martie, exceptie fiind zilele de 17, 18 si 19 martie. In aceste zile vor avea parte de o mica speranta ca lucrurile se vor rezolva cand se vor astepta mai putin.

Nativii nascuti in zodia Capricorn au multe de indurat si de recuperat. Se vor simti extrem de singuri in aceasta perioada.

Fecioara

Chiar daca Fecioarele se afla sub o protectie divina, se vor simti singure in urmatoarea perioada. Vor fi date peste cap toate lucrurile in care credeau, iar tot ce stiau se va lamuri in cel mai dur mod posibil.

Nativele din Fecioara vor simti nevoia sa se indeparteze de grupul din care fac parte, simtind ca nu le face bine.

Sunt destul de rabdatori si vor trece si peste aceasta perioada grea.

Citeste si Zodii de femei care vor insela toata viata! Sunt infidelele zodiacului!

Acestea sunt femeile care vor înşela chiar şi atunci când sunt peste măsură de fericite!
Leu

Din păcate pentru bărbaţi, regina trădărilor din zodiac este şi una dintre cele mai strălucitoare şi mai atrăgătoare zodii. Deşi Leoaica are un suflet generos, problema este că tânjeşte să fie mereu steaua din viaţa oricui.

Berbec

Impetuoase şi aprige, nu e de mirare că semnele de foc se numără printre candidatele sigure la trădare. Berbecul e probabil cel mai competitiv semn, ceea ce se traduce, bineînţeles, şi printr-o rezistenţă extrem de slabă în faţa trădărilor.

Gemeni

Nativa din zodia Gemeni nu e la fel de impulsivă precum focoasele de mai sus, dar are şi ea slăbiciunile sale. Una dintre ele e conversaţia aleasă: poart-o pe această femeie pe culmile lumii doar prin intermediul cuvintelor, scrie DivaHair.ro.

Sursa: www.kfetele.ro