Horoscop săptămânal 19-25 februarie 2018 Oana Hanganu. Schimbări în iubire și tensiuni legate de bani.

Berbec

Berbecii se întâlnesc cu persoane care îi pot ajuta din umbră, dar e mai bine să nu dea crezare tuturor promisiunilor.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Berbec le cere nativilor să verifice toate informațiile pe care le primesc și să își calculeze cu atenție fiecare pas, mai ales atunci când succesul lor depinde (și) de alții.

Intrarea planetei Mercur în sectorul Secretelor din astrograma lor (în 18 februarie) le facilitează accesul la informații confidențiale sau întâlnirea cu persoane care îi pot ajuta din umbră, dar aspectul tensionat format de Lună și Saturn le cere să nu se bazeze pe promisiuni, ci pe eforturile personale.

În plus, chiar din prima zi a săptămânii, Berbecii trebuie să respecte regulile și ierarhia la locul de muncă pentru că altfel, își pot “tăia singuri craca de sub picioare”.

Taur

Taurii trebuie să fie prudenți. Un prieten în care au încredere va încerca să profite de generozitatea lor.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Taur anunță o perioadă foarte bună pentru extinderea cercului de prieteni și pentru planuri de viitor.

În general, Taurii sunt mereu “cu picioarele pe pământ”, dar în această săptămână, mulți dintre nativi vor fi “cu capul în nori”, mai ales dacă se îndrăgostesc de un prieten sau de un coleg.

În plan financiar, Taurii pot avea surprize chiar de luni, când pot primi oferte de colaborare ce par avantajoase, dar pe care e bine să le analizeze cu atenție.

S-ar putea ca, în realitate, acceptarea unei colaborări sau implicarea într-o nouă afacere să nu le aducă, pe termen lung, succesul sau profitul dorit. Dar Taurii au “simțul afacerilor” și dacă, în această perioadă, țin cont și de intuiție, vor evita problemele.

Gemeni

Gemenii se trezesc cu declarații de dragoste, după ce un coleg le interpretează greșit amabilitatea sau interesul.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Gemeni anunță o perioadă favorabilă noilor proiecte profesionale, dar și “noutăți” în plan sentimental.

Sectorul Carierei din astrograma Gemenilor este puternic influențat de intrarea Soarelui și a lui Mercur în zodia Pești, la finalul săptămânii anterioare. Iar asta, și pentru că Mercur este chiar planeta care îi patronează pe Gemeni.

Dar perioada 19-25 februarie începe cu un aspect tensionat între Lună și Saturn, aspect care le cere Gemenilor să își administreze cu atenție resursele, mai ales în proiecte derulate împreună cu alte persoane.

Mijlocul săptămânii le poate aduce vești extraordinare, noroc și succes în carieră, dar și o posibilă poveste de dragoste la locul de muncă, așa cum anticipează aspectul armonios format de Venus și Neptun.

Rac

Racii muncesc prea mult. În weekend, sunt nemultumiți de tot și de toate și, din acest motiv, provoacă tensiuni în cuplu.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Rac le recomandă nativilor să se concentreze pe carieră.

Astrele sunt de partea lor chiar de luni, când Racii pot obține un job mai bun sau o promovare la actualul loc de muncă.

Mijlocul săptămânii le poate aduce ocazia de a călători în străinătate, împreună cu partenerul sau șansa extraordinară de a începe o colaborare cu cineva din străinătate sau cu o persoană care călătorește foarte mult.

Contextul astral îi ajută și pe Racii care vor să studieze sau să se perfecționeze într-un anumit domeniu de activitate, dar și pe cei care vor să muncească în altă țară.

Leu

Leii îndrăgostiți vor să grăbească lucrurile, dar există riscul ca idila de acum se fie, în timp, o dezamăgire.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Leu anunță o perioadă favorabilă în plan financiar și plină de dinamism, în plan amoros.

“Casa Banilor” din astrograma Leilor beneficiază din plin de intrarea Soarelui și a planetei Mercur în zodia Pești, în data de 18 februarie, astfel că nativii nu vor duce lipsă de resurse pentru proiectele lor.

Dar în Pești se vor afla, de asemenea, Micul Benefic Venus și Neptun, planeta Iluziilor și deziluziilor. Această conjunctură le cere Leilor să fie foarte atenți la ofertele de finanțare pe care le primesc sau la modul în care sunt administrate în afacerile în care sunt asociați.

Fecioara

Fecioarele își schimbă job-ul sau încep o afacere de familie, caz în care banii necesari apar în mod surprinzător.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Fecioară este puternic influențat de intrarea Soarelui și a planetei Mercur în zodia Pești, în ziua de 18 februarie.

Mercur este planeta care le patronează pe Fecioare și, atunci când se află în Pești, favorizează comunicare în cuplu și proiectele derulate de nativi, împreună cu partenerul de viață.

Mai mult, în zodia Pești se află și “Micul Benefic” Venus, situație care le încurajează pe Fecioare să ia în calcul o afacere de familie.

În ceea ce privește resursele necesare, acestea pot apărea în mod surprinzător, chiar în prima parte a săptămânii. Familia sau un prieten se va oferi să îi ajute pe nativi sau aceștia vor obține un credit care le-a fost refuzat inițial.

Mijlocul săptămânii va plin de romantism pentru Fecioarele care au o relație și plin de “oportunități sentimentale” pentru nativii singuri.

Venus va acționa în echipă cu Neptun (planeta iluziilor și a deziluziilor). Din acest motiv, Fecioarele trebuie să nu își facă iluzii sau planuri înainte de a-l cunoaște mai bine pe noul partener.

Citeste continuarea pe huff.ro