Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 pentru fiecare zodie

Astrologul Minerva are vești bune pentru acești nativi. Află ce îți rezervă astrele în perioada 11 – 17 martie 2018.

Berbec

Nu aș spune că își doresc asta, dar martie îi va prinde fără apărare în fața iubirii și nu vor ști ce atitudine să aibă. Iubirea pare să le dea aripi și pe 11 – 12 martie, proiectul preferat începe să prindă formă, nu mai sunt dispuși să îi prindă seara în birou însă.

Fie că le place, fie că nu, pe 13 și 14 martie vor fi obligați să recunoască că s-au îndrăgostit, așa că să nu se împotrivească, să nu se întrebe de ce, ci să se lase duși de val.

Relațional – problema pe care și-o pun acum este: dragostea poate fi organizată sau trebuie să vină atunci sunt pregătiți pentru asta? Ei bine, în martie, unii Berbeci vor fi surpinși pe picior greșit și vor cădea în capcana lui Cupidon.

Încă din prima zi a lunii, vor simți că le fuge pământul de sub picioare, se vor întreba, mirați, oare nu cumva a venit vremea să se așeze la casa lor? Cuplurile tinere se pregătesc de schimbări în familie, deoarece pe 12 sau 13 martie ar putea adopta un animăluț de companie, vor lua decizia să se mute împreună în cazul că trăiesc separat, sau familia lor se va mări prin venirea pe lumea a unui pui de om.

Cuplurile mature fac și ele schimbări pe 15 și 16 martie, dar de astă dată pentru a face loc tinerei familii, acolo unde se poate, unde nu, vor căuta soluții rapide. Domnilor, nu vă purtați egoist, pentru că puteți pierde totul cât se bate din palme pe 16 și 17 martie. Tot pe 17 martie se vor pregăti să iasă din decor.

Taur

Își pun sub lupă obiectivele personale, cel puțin pe 12 și pe 13 martie, un lucru foarte bun pentru ei. Este ceva ce le scapă printre degete și nu știu de unde să o apuce. Vor face cheltuieli pe 17 martie, dar sunt niște cheltuieli programate, ca apoi zilele de 14 și 15 martie să îi aducă într-o formă de zile mari.

Sentimental vor avea un hop, undeva pe 16 martie și asta pentru că nu știu să-și acorde și sieși o clipă de răgaz. Va urma o săptămâna calmă, vor face totul pentru a-și spori siguranța materială, au înțeles că nu trebuie să își sacrifice propriile nevoi pentru ca lucrurile să meargă de la sine.

Vor face totul ca să iasă în evidență, vor socializa, vor ieși cu prietenii, se vor face remarcați prin spontaneitate, ce mai, vor face totul ca să se simtă bine.

Relațional – Își iubesc partenerii, le place să stea în preajma lor, să se plimbe alături de ei, să iasă împreună. Chiar vor organiza cine romantice la lumina lumânărilor, iată deci că atunci când se pune problema iubirii, nativii Taur vor ști cum să-și răsfețe partenerii, femeie sau bărbat.

Chiar dacă luna debutează cu câteva zile de stres, în care vor fi ocupați cu munca, nu se vor da înlături apoi de la a face totul ca partenerii lor să se simtă bine. Cei care sunt angajați în relații aflate la început de drum vor avea tendința să abandoneze și să fugă.

Gemeni

În sfârșit, Gemenii se înțeleg pe sine, dar îi înțeleg și pe ceilalți. Ideile lor sunt apreciate ceea ce face ca ei să exulte, sfatul meu este să încerce să rămână totuși cu picioarele pe pământ și să profite de aceste aprecieri luându-și câteva zile libere în care să se odihnească suficient.

Pe 15 martie, de exemplu, găsesc o soluție genială prin simplitatea ei și de pe urma căreia toată lumea va avea de câștigat. După 11 martie marea lor problemă va fi comunicarea, ca niciodată, au probleme în acest sens, cu un vârf de lance pe 15 și 16 martie, când nu are să le fie prea moale și nu își vor găsi cuvintele, oricât de mult ar încerca.

Blocajele de comunicare sunt frecvente, dar nu la ei, așa că ar face bine să tragă adânc aer în piept, să se calmeze și să-și vadă de treabă.

Relațional – trebuie să recunoaștem că acești nativi atunci când nu mai pot gândi cu mintea, sunt ajutați de inteligența inimii. Așa că, dacă există tensiuni în ceea ce privește romantismul lor, cel care dă tonul în relație este creierul, care își acordează parcă undele cerebrale cu melodia inimii.

Sesizez oarecare tensiuni pe 15 martie, ca și cum fiecare dintre parteneri este prins într-un dialog al muților într-o țară a surzilor. Au însă dispoziția să caute argumente și să le expună fără teama că greșesc, și dacă greșesc, vor căuta altele.

Rac

Este o săptămână în care trebuie să înceapă să încetinească ritmul, dacă nu vor să greșească sau să plătească cât nu face. Mai de grabă aș spune că sunt foarte emotivi și afectivi, sentimentali chiar, și iată o săptămână în care au prilejul să fie în preajma oamenilor pe care ii iubesc, mai ales pe 13 și 14 martie.

Este o perioadă benefică și pentru a se reevalua pe sine, pentru a se elibera de orgolii și de lucrurile care îi macină și garantat, luna va fi una plină de satisfacții.

Dacă-și doresc, vor avea ocazia să achiziționeze un teren, un apartament, o casă sau vor să inițieze noi proiecte, zilele de 16 și 17 martie sunt zile numai bune. Până pe 17 martie vor sta ascunși în sine ca într-o peșteră de unde vor privi lucrurile cu detașare, chiar confortabil aș spune.

Relațional – i-as sfătui ca pe 11 și 12 martie să fie atenți ce spun că s-ar putea răni în propriile cuvinte. Dacă au probleme pe care nu știu cum să le grestioneze, soluția este la-ndemână, nu trebuie decât să-și pună mintea la contribuție. Și asta numai pentru că sunt prea obosiți.

Ia să se detașeze, să revină în mijlocul familie, și cei căsătoriți și cei necăsătoriți, știu foarte bine că ei doar acolo își pot recupera forțele și sentimentele. Să treacă în prim plan familia și toate lucrurile se vor liniști.

Leu

Pentru nativii Leu adaptabilitatea ar trebui să fie strategia cheie de supraviețuire în săptămâna care vine. Cu cât se îndoiesc mai mult de ceea ce pot, cu atât riscul de a distruge ce au construit până acum este mai mare, cu alte cuvinte, cu cât sunt mai rigizi, cu atât se vor bloca mai rapid.

De aceea, maleabilitatea îi poate ajuta să gestioneze situațiile mai confortabil, se vor face mai plăcuți și vor avea mai mult succes.

Aș tinde să spun că prima zi din săptămână este o perioadă excelentă pentru învățare, pentru descoperirea de sine, pentru informații care să îi ajute să meargă mai departe.

Să-și urmărească intențiile, dar să nu exgereze. Apoi, pe 15 și 16 martie prietenii vor fi cele mai bune surse de remontare energetică, dar și o modalitate de a le arăta acestora că le pasă de ei.

Posibilitatea unui parteneriat pe 16 și 17 martie, dar să nu se grăbească să spună da, ci să analizeze toate posibilitățile.

Vor fi preocupați și de lucrurile profunde ale vieții, de stimularea abilităților psihice și intuitive care pot fi puse în evidență de diverse cursuri de dezvoltare personală.

Citeste continuarea pe teotrandafir.com