Opt lucruri pe care femeile puternice NU le fac în dragoste

Publicitate

Femeile puternice şi independente sunt deseori admirate şi invidiate, pentru că ele ştiu mereu cum să se comporte într-o relaţie, dar şi cum să pună bărbaţii pe jar.

Poate că totul pare floare la ureche când sunt privite din afară, dar numai ele ştiu de câtă stăpânire de sine este nevoie în anumite situaţii.

Iată opt lucruri pe care femeile puternice NU le fac în dragoste şi ce poţi să înveţi de la ele!

Femeile puternice NU fac aceste lucruri, nici măcar dacă sunt îndrăgostite

Femeile puternice NU…

1. … îşi neglijează cariera, chiar dacă sunt îndrăgostite.

Femeile independente nu renunţă la visurile lor profesionale doar pentru că sunt implicate într-o relaţie serioasă, ci luptă pentru ele. Încearcă să stabilească un echilibru între viaţa amoroasă şi cea profesională, astfel încât totul să decurgă în armonie.

2. … dramatizează problemele din relaţie.

Ele nu fac scene memorabile partenerului lor, ci încearcă să găsească soluţii. Discută deschis cu el despre provocările pe care le întâmpină şi ajung la un compromis în cele din urmă.

3. … invidiază alte femei pentru norocul pe care îl au în dragoste.

Femeile puternice nu îşi pierd timpul cu sentimente negative la adresa altor femei din jurul lor. Ele sunt mai preocupate de viaţa lor decât de a altor reprezentante ale sexului frumos.

4. … acţionează cu impulsivitate.

Indiferent de situaţia în care se află, femeile independente nu se lasă purtate de impulsivitate, ci încearcă să gândească situaţia obiectiv.

Le place să deţină controlul asupra vieţii lor, aşa că nimic nu le face să îşi iasă din fire, cu atât mai puţin dacă este vorba despre viaţa lor amoroasă.

Publicitate

5. … lasă bărbaţii să le afecteze încrederea în ele.

Femeile puternice au încredere în atuurile lor şi niciun bărbat nu va reuşi să schimbe acest lucru. Doar pentru că unul nu ştie să le aprecieze frumuseţea fizică, nu înseamnă că ele îşi vor schimba părerea despre corpul lor.

6. … au aşteptări nerealiste de la bărbatul din viaţa lor.

Aşteptările nerealiste te pot conduce de multe ori spre depresie, de aceea este bine să nu ţi le faci. Învaţă de la femeile puternice să îţi dai seama când poţi obţine anumite lucruri de la un bărbat şi când nu.

De exemplu, este important să nu îţi faci iluzii deşarte cu unul care nu pare să aibă sentimente intense pentru tine. Citeşte în comportamentul lui acest lucru și nu te lăsa sedusă de aparenţe.

7. … rămân în relaţii toxice.

Femeile independente vor recunoaşte de la o poştă semnele unei relaţii toxice şi vor avea grijă să o încheie la timp, înainte de a suferi de pe urma ei prea mult. Urmează-le şi tu exemplul şi te vei scuti de multă dezamăgire!

8. … îi lasă pe cei din jur să le ghideze relaţiile de cuplu.

O femeie puternică nu se va lăsa niciodată influenţată de familie ori de prieteni când vine vorba despre relaţia ei. Va asculta opiniile celor din jur și va şti să ofere răspunsurile potrivite. Ea ştie cel mai bine de ce are nevoie şi ce se întâmplă între ea şi bărbatul iubit.

Tu te numeri printre femeile puternice? Faci aceste lucruri în dragoste?

Sursa: www.divahair.ro

Publicitate