AndreiLaslau.net

Slabeste mancand regeste!

10 lecții de viață pentru toate femeile puternice, care te vor învăța cum să treci peste necazurile și eșecurile din viața ta

Cine ești tu, femeie puternică? Prin ce ai fost nevoită să treci în această viață pentru a aduna această putere?

Publicitate

Ești minunată, independentă, dar aceste lecții te vor ajuta să nu pierzi această forță și să devii mult mai fericită și mai împlinită.

Iată câteva lecții pentru tine:

1. Iubește, dar lasă-l să plece. La început pare a fi o nebunie, dar o femeie puternică trebuie să știe că viața merge mai departe, chiar dacă persoana iubită nu mai este alături.

Trebuie să fii conștientă că trebuie să treci peste asta și vei deveni și mai puternică, pentru că așa e mai bine nu doar pentru tine, dar pentru toți.

2. Riscă. O femeie puternică nu se teme să facă ceea ce e mai bine pentru ea, într-un anumit moment. Ea poate să se mute cu traiul în alt oraș și să înceapă o viață nouă pentru sine.

Ea nu se teme de ce va urma, poate doar un pic, dar și așa își asumă acest risc. O femeie puternică are atâta încredere în forțele proprii, încât e convinsă că totul îi va reuși.

3. Ridică-te după ce cazi. O femeie puternică nu se teme de eșecuri, pentru că a trecut peste ele nu doar o dată. Ea a făcut lucruri care i-au furat timp și energie, dar care totuși nu au ieșit așa cum trebuie. Dar chiar nici aceste nereușite nu au oprit-o să încerce din nou și din nou.

4. Nu mai locui cu părinții. O femeie puternică e conștientă de faptul că mai devreme sau mai târziu va trebui să părăsească cuibul părintesc.

Ea știe cum să aibă grijă de sine și, totodată, apreciază căldura și valorile familiale de la distanță, ba chiar mai mult ca deobicei.

5. Ieși din zona de confort. O femeie puternică înțelege cât este de important să iasă din zona de confort – un oraș nou, o țară nouă, un nou job, o nouă relație. Dacă nu încerci – nu reușești.

6. Găsește confortul în singurătate. O femeie puternică este înconjurată de oameni care trec și vin. Ea se simte bine în compania cuiva, dar și când este singură.

Da, poate uneori îi este trist, dar ea știe că singurătatea e trecătoare.

7. Apreciază experiența de luptă. O femeie puternică a trecut peste multe greutăți. Ea știe ce înseamnă necaz, nenorocire sau nefericire. Datorită acestora ea a învățat să prețuiască viața.

8. Luptă cu fricile. Și o femeie puternică are frici, doar că ea înțelege că acestea pot fi iraționale și că trebuie să lupte cu ele. Și ea luptă, iese din zona de confort, riscă și înfruntă fricile ca un adevărat învingător.

9. Îngrijește-ți corpul. O femeie puternică știe că alimentația sănătoasă și sportul o vor ajuta nu doar să arată bine, ci și să-i îmbunătațească stare sa de sănătate.

10. Visează grandios. O femeie puternică visează la maximum. Ea vrea să obțină multe, de aceea depune efort pentru asta. Ea nu-și spune „nu” sau „e imposibil”. Femeia puternică merge spre atingerea scopului său. Ea nu are limite și nici nu și le impune.