AndreiLaslau.net

Slabeste mancand regeste!

Intr-o zi vei întâlni bărbatul care nu se va juca cu sentimentele tale

Cândva vei întâlni persoana care nu se va mai juca cu tine. Vei întâlni pe cineva care va urî aceste jocuri infantile într-o relație.

Publicitate

Cândva vei întâlni persoana care te va trata serios. Atunci vei cunoaște cu adevărat sentimentul siguranței și a stabilității.

Odată vei întâlni un om cu adevărat matur, destul de hotărât să construiască cu tine o relație reală. El niciodată nu te va ține intenționat în suspans.

Vei întâlni bărbatul care nu te va face să aștepți prea mult. Va fi persoana care îți va răspunde la mesaj imediat ce l-a citit, pentru că el nu va dori să pară neinteresat.

Dacă totuși s-a întâmplat să nu îți răspundă la un mesaj mult timp, cu siguranță a avut un motiv întemeiat și își va cere scuze.

Vei întâlni pe cineva care nu se va comporta cu răceală și indiferență. El nu va ascunde niciodată ceea ce simte.

El nu se va juca cu sentimentele tale. El va fi bărbatul care va depune efort pentru ca toate conversațiile voastre să fie pline și profunde. Acest bărbat va face tot ce este nevoie ca relația voastră să fie mai apropiată.

Cândva vei avea norocul să întâlnești persoana care va ține la tine pentru ceea ce ești. Vei găsi persoana care nu te va determina să ai dubii referitor la ceea ce simți. El niciodată nu va avea intenția să complice situația.

Vei fi cu cineva care nu te va face să te îndoiești de propria demnitate. Vei fi cu un bărbat care nu va dori să te streseze.

Acest bărbat va fi preocupat doar în a te face fericită. Cândva vei fi cu persoana care întotdeauna va lua în calcul sentimentele tale înainte de a face ceva.

El nu va acționa în așa mod, încât să te simți inutilă sau lipsită de valoare. El niciodată nu te va face să simți că părerea ta nu contează.

Acest bărbat niciodată nu va încerca să îți arate că ține mai mult la libertatea sa, decât la relația voastră. Într-un final, vei cunoaște pe cineva care va fi cu adevărat de încredere.

El nu se va juca cu tine de-a șoarecele și pisica. El nu se ascunde. El va face tot posibilul pentru a te mulțumi. El va fi alături de tine, mereu.