AndreiLaslau.net

Slabeste mancand regeste!

Psiholog: trei tipuri de femei pe care toți bărbații le doresc, dar se tem de ele

Știu, unii bărbați sunt provocați de expresia „femeie puternică”. Deseori aceștia echivalează cuvântul „puternică” cu „independentă” și atunci se simt deranjați.

Publicitate

Presupun că în spatele acestei reacții este frica de a nu fi iubit: bărbatul crede că o femeie puternică nu mai are nevoie de cineva alături. Ei greșesc.

Iată 3 tipuri de femei pe care toți bărbații le doresc, dar se tem de ele:

Femeia puternică

Este femeia cu un caracter puternic. Nu neapărat rău sau dur, ci puternic. Este omul cu principii, cu convingeri și tărie de caracter, iar asta o ajută să facă față oricăror provocări sau probleme.

Femeia puternică este cea care se ridicădupă ce a căzut. Ea nu va plânge din orice motiv, dacă-ți va fi rău – imediat va avea grijă de tine.

Ea nu te va cicăli, dacă-ți vei pierde serviciul. Ea își va crește copiii indiferent dacă ești acasă sau plecat în deplasare.

Femeia independentă

Mulți bărbați sunt deranjați de independența femeii. Ei percep acest cuvânt în sensul lui îngust.

Însă femeia independentă pentru un bărbat este un bonus suplimentar. Ea își poate avea de grijă și fără ajutor. Ea nu-ți va sta agățată de gât, rugându-te: „Te rog, ia-mi acest palton…”

Ea nu va cere bani de la tine, pentru că îi va avea pe ai ei. Ea va accepta un cadou doar atunci când vei dori să-i faci un gest plăcut – ea nu va vinde relația de dragul cadourilor.

Dacă ea este cu tine, atunci numai pentru că te iubește cu adevărat. Deci nu are nevoie de bani, de apartament, de resurse.

Libertatea ei te sperie, dar anume ea te poate asigura cu încrederea că pentru așa tip de femeie tu ești cel mai bun.

Femeia împlinită

Iarăși, aceeași asociere cu „independentă”. Dar nu este același lucru. Orice om matur emoțional îți va spune că fiecare trebuie să fie împlinit. Nu înseamnă că nu are nevoie de comunicare, înseamnă o personalitate integră.

Femeia împlinită este cea care și-a acceptat complexele. Este femeia care și-a înțeles sensul și predestinarea.

Este femeia care nu are nevoie de alt om pentru a fi fericită.

Pur și simplu omul de alături poate transforma multe momente spre bine, le poate găsi profunzimea lor.

Femeia împlinită singură decide când să se implice într-o relație. Ea vrea să accepte și să ofere din toată inima.

Femeia împlinită nu va fi dependentă de un bărbat. Dacă a ales pe cineva, înseamnă că speră să construiască ceva frumos împreună.

Doar între doi oameni împliniți este posibilă o dragoste adevărată.

Psiholog Lilia Akhremchik