AndreiLaslau.net

Slabeste mancand regeste!

Când ea va înceta să lupte pentru tine, o vei pierde pentru totdeauna

Dacă ea a încetat să lupte pentru tine, înseamnă că a obosit. A obosit de certurile din cauza aceluiași motiv. A obosit să mai încerce să te facă să te schimbi, când ea înțeles că niciodată nu vei face acest lucru.

Publicitate

A obosit să spere, ca apoi să se dezamăgească.

Dacă ea a încetat să lupte pentru tine, înseamnă că a înțeles că într-o relație normală nu este nevoie să lupți.

Dacă ai iubi-o cu adevărat, i-ai oferi singur inima ta, ai depune efort fără ca ea să îți ceară asta, i-ai oferi totul, pentru că tu vei dori asta.

Dacă a încetat să mai lupte, și-a dat seama că toate încercările ei sunt în zadar. Tu nu ai prețuit-o atunci când ar fi trebuit. Nu îți cereai iertare când greșeai. Nu încercai să rezolvi problemele care apăreau pe parcurs. Te așteptai ca ea să aibă grijă de tine, fără ca tu să faci același lucru în schimb.

Ea încetează să mai lupte, atunci când își dă seama că tu niciodată nu ai luptat pentru ea. Ea simte că i-ai permite să plece fără să spui un cuvânt. Până la urmă, numai ea inițiază conversațiile, pentru că tu niciodată nu îți arăți dorința să faci asta.

Ea este cea care planifică locul și timpul întâlnirilor, pentru că tu nu ești interesat. Ea este unicul motiv de ce relația voastră încă există.

Dacă ea va înceta să lupte, înseamnă că nu mai există nimic pentru care merită de luptat. De mult timp ai demonstrat că nu mai ești persoana de care ea s-a îndrăgostit.

Tu ești cel care o tratează ca pe o variantă alternativă. Cel care îi provoacă suferință fără să îi pese de sentimentele ei. Ea însă nu își dorește să fie alături de o astfel de persoană.

Când ea va înceta să lupte pentru tine, o vei pierde pentru totdeauna. Tăcerea ei nu înseamnă că se dă bătută, ci că nu mai vrea să continue. Înseamnă că nu mai are motivația și energia necesară.

Când ea va înceta să lupte, acționează, încearcă să o recucerești. Dacă nu faci ceva acum, nu vei mai avea o altă șansă.