AndreiLaslau.net

Slabeste mancand regeste!

Unii oameni nu te vor aprecia, până nu vei pleca definitiv din viața lor

Atunci când nu-i vei mai susține, când nu lei mai scrie mesaje drăguțe pe care le-au ignorat, când nu-i vei mai întâlni cu îmbrățișări, când nu vei mai aștepta apelul lor noaptea târziu.

Publicitate

Unii oameni nu înțeleg când de mult i-ai iubit, până nu vor putea găsi pe mineni altcineva care să-i iubescă la fel de mult.

Când nu vor găsi pe cineva care să iubească lucrurile de care lor le era rușine, care să-i facă să se simtă astfel, de parcă ar fi acasă.

Unii oameni vor încerca să obțină atenția ta numai atunci vei înceta să le-o oferi.

Când vei înceta să le comentezi la toate postările, doar ca să le spui cât de mult îi iubești, când vei înceta să le cumperi mărunțișuri care le plac atât de mult, când vor înțelege că nu mai ești de acord să fii o variantă de rezervă.

Unii oamenii vor dori să te aibă aproape, doar atunci când vei uita de ei. Când vei uita să-i feliciți cu ziua de naștere, când vei uita piesa lor preferată, când vei uita secretele lor, când vei uita ce emoții ți-au trezit.

Unii oameni vor începe să te respecte doar atunci când vei pleca. Când vor înțelege că te sacrificai de dragul lor. Când vor înțelege că ai plecat pentru că te-ai săturat de pretențiile lor.

Unii oameni vor începe să te iubească doar atunci când vei înceta să-i iubești. Când nu-ți va mai fi dor de ei, când nu te vei mai gândi la ei înainte de somn.

Unii oameni niciodată nu vor primi a doua șansă să te iubească, pentru că inima ta deja va aparține celui care nu va avea nevoie să te piardă, pentru ca să te aprecieze cu adevărat.